Inventarisatie Plantenwerkgroep: Tuinvereniging ‘Ons Buiten’

Vingerhelmbloem, Corydalis solida (foto: Koen van Zoest)

Het bestuur van de tuinvereniging streeft naar een inventarisatie van zoveel mogelijk organismegroepen en wij nemen de (kruidachtige) planten voor onze rekening: wilde en verwilderde planten, al zal deze laatste groep lastig te omgrenzen zijn in het biotoop van volkstuinen.
Bomen en de meeste struiken zijn al door enkele experts en tuinleden op naam gebracht.
Eens per maand maken we een ronde en leggen we de aangetroffen planten met een app vast. De duur van een ronde hangt af van het seizoen: in maart zal de duur waarschijnlijk nog vrij beperkt zijn..

Voor deelname is aanmelding vooraf verplicht ten behoeve van de mogelijkheid tot ‘last minute’-communicatie over eventuele coronamaatregelen. Je hoort dan tijdig het laatste nieuws.
Aanmelden bij Koen (voor e-mail klik hier).

Datum & tijd
za 25 juni 2022 om 9:30
Vertrekplaats

Verzamelen bij het verenigingsgebouw van 'Ons Buiten', Joop Vervoornpad 16, 2316 EP Leiden